Geen producten (0)
Geen producten (0)

PROLUTIX LED ALUMINIUM TEXTIEL FOTOFRAME / DECORATIEFRAME

€ 0,00 (exclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

PROLUTIX LED ALUMINIUM TEXTIEL FOTOFRAME / DECORATIEFRAME


Wilt u de sfeer in uw ruimte snel en makkelijk aanpassen? Dan zijn de Prolutix aluminium textielframes van Wantix LED de ideale oplossing! Het wordt ook als Lightbox genoemd. Met deze textielframes kunt u vele geprinte fotodoeken en stoffen banieren snel spannen en verwisselen. Tevens oof vuil en stof afstotend. 


De techniek:

Wij printen de door uw gekozen foto in full colour (UV geprint) op sublimatie polyesterdoeken. Deze fotodoeken worden vervolgens voorzien van een kunststof pees, waardoor het fotodoek eenvoudig, snel en strak in aluminium textielframes kan plaatsen. Met uiteraard een perfect uitstraling en resultaat!

Waar voor is het geschikt: 
Het is zeer geschikt voor vergaderruimten, spreekkamers, kantoren, kantine, gangen, beursopstellingen, wanddecoraties, wachtruimten etc.. Door verlichten LED zijn in deze frames en voor de fotodoeken uitermate geschikt. Deze fantastische eye-catcher geeft een fotoprint – schilderij net dat kleine beetje extra voor een WoW effect!


In welke afmeting is het leverbaar:
Het is leverbaar bijvoorbeeld van 20x20cm tot 8 meter bij 5 meter of nog groter. Het kan als rechthoekig, cirkel, prisma, enkelzijdig als dubbelzijdig, opgehangen, aan wand of plafond, op de vloer etc. U kunt bij ons alle kanten. 

 

- Prijs op aanvraag (vrijblijvend)
- Leverbaar in elk gewenste afmeting (prisma en cirkel ook mogelijk)
- Afneembare doek / vervangbaar
- Met of zonder LED verlichting
- Ophangen aan wand en plafond mogelijk
- Elk gewenste foto kan bedrukt worden of eigen ontwerp
- Levertijd tussen 10 en 15 dagen

 

 

Reacties