Geen producten (0)

OVER MRLED

ADVISEUR, LEVERANCIER EN INSTALLATEUR IN DUURZAME LICHTOPLOSSINGEN

 

MrLED is leverancier in het leveren van hoge kwaliteit LED panelen, LED fotoplafond, LED High Bay, LED strippen en LED TL buizen met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. 
Sinds 2005 leveren wij aan eindgebruikers, installatiebedrijven, engineringsbureau’s, interieurbouwers, con-collega’s, groothandels etc.. Ook doen wij veel maatwerk met name LED strippen en LED TL buizen. Leveren van enkel stuks of in grote hoeveelheden kunnen wij leveren in aantal werkdagen. Leveren van volle containers in Nederland of in Europa is voor ons ook geen probleem.

Door nauwe betrokkenheid en korte lijnen met producenten in Nederland en Europa kan er bij afname van grote hoeveelheden een speciale prijs aangeboden worden.
MrLED biedt voor wederverkopers en installateurs/aannemers een snelle levering voor een aantrekkelijke prijs. Maar bovenal staat de kwaliteit van al onze LED lampen in een hoog vaandel. 

MrLED kent vele klanten in Nederland, België en Duitsland. Voordeel om bij MrLED te bestellen is het dropshippen. De geleverde LED lampen worden op naam van de afnemer verzonden. De ontvanger zal niets zien dat het van MrLED afkomt. Uiteraard valt alles onder de garanties incl. als er wat geretourneerd moet worden. 

 

MrLED Groothandel
MrLED is een groothandel in leveren van LED lampen voor het bedrijfsleven. Sinds 2005 staat wij bekend voor zijn snelle levering, alles op voorraad, service en advies en na zorg. Team MrLED houd zich bezig met continuïteit en nieuwe producten die in het Europese bedrijfsleven past. Voor mrled is alleen snel leveren niet belangrijk maar ook geven van juiste advies, welke lampen het meest geschikt is voor uw pand, goedkoopste en meest energie zuinige oplossing. Vaak komen wij langs op locatie om de situatie te bekijken. Voor ons is het belangrijk dat u tevreden bent met de gekozen lamp die het licht geeft die u verwachte. 

Dankzij nauwe banden en korte lijnen met producenten uit Nederland en Europa kan er bij afname van grote hoeveelheden een speciale prijs worden aangeboden. MrLED biedt u zeer aantrekkelijke prijzen en bovendien is er een sprake van een snelle levering. Aller belangrijkste is de kwaliteit van al onze LED lampen!

Klant worden? Lees meer hierover >>>


Offerte aanvraag
Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons bellen naar 06-43723188 of mailen naar info@mrled.nl


Garantie
Op al onze producten gelden de fabrieksgaranties. Deze voorwaarden zijn verschillend voor ieder artikel en worden per post of e-mail, met uw bestelling meegestuurd. Daarnaast komt het ook voor dat een artikel niet goed wordt afgeleverd of dat het kapot wordt aangeleverd. In die gevallen gaan wij zo snel mogelijk op zoek naar een passend oplossing zodat u niet lang hoeft te wachten.

Thuisbezorgd
De populairste artikelen in ons assortiment worden al binnen drie werkdagen geleverd. Dat geld voor bijna alle producten uit ons assortiment of het moet anders opgegeven zijn in de advertenties. Daarnaast kunt u uw bestelling overal laten bezorgen, dus ook op uw werk.

Bezorging: 
MrLED werkt met een aantal bezorg diensten zoals Packs, DHL, UPS en FEDEX. Dit doen wij om u een optimale service te verlenen.

Retourservice
Het kan voorkomen dat een artikel uit ons assortiment u niet bevalt. Natuurlijk proberen wij dit zoveel mogelijk te voorkomen maar gebeurt het toch, dan kunt u het artikel binnen 7 dagen terugsturen. Na ontvangst van het artikel storten wij het product bedrag incl. verzendkosten aan u terug. Voor een aantal artikelen uit ons assortiment gelden wel aanvullende voorwaarden.  

Certificaten 
Op al onze LED panelen en High Bay LED Tubes zijn CE, RoHS, GS en TÜV gecertificeerd! Daarom kunnen wij met een gerust hart 5 jaar garantie aanbieden. Kwaliteit staat bij ons voorop!

                        

 

Team MrLED. 
(december 2005)